top of page
Search

Syksy on kiertueiden aikaa

Syksyllä M. Agencyn rosterista kolme yhtyettä kiertävät eri puolilla Suomea.

Tarkista päivät alla olevista kuvista ja nähdään keikoilla!


Jaska Lukkarinen trio - Textures

Jaska Lukkarinen Trion uusi Textures -konsertti sisältää rumpali/säveltäjä Mikko Hassisen säveltämää musiikkia. Sävellykset mahdollistavat erilaisten rumpusetin sointtivärien käyttöä saksofoni-basso-rummut kokoonpanossa. Musiikillinen värimaailmaa liittyy osaltaan Lukkarisen taiteelliseen tohtoritutkintoon musiikillisen energian luomisen, ylläpitämisen ja purkamisen näkökulma. Yhtyeen sisäinen vuorovaikutus muuttuu pianon, kitaran tai vastaavan harmoniasoittimen puuttuessa ja haastaa rumpalin ottamaan suuremman vastuun kokonaisuudesta ja yhtyeen sointiväristä.


Lukkarisen lisäksi lavalla soittavat muusikot Jussi Kannaste ja Antti Lötjönen.


Kiertueen aikataulu alla:



Julia Korkman Lauluja Rikosrekisteristä

Laulaja ja oikeuspsykologi Julia Korkman esiintyy yhtyeensä kanssa Lauluja Rikosrekisteristä -konsertissaan.  


Sisällöllisesti konsertti vie kuulijan faktojen ja musiikin kautta rikosten maailmaan; mm. vääriin tunnustuksiin, läheisväkivaltaan ja oikeusmurhiin. Puheenvuoroissa käsitellään esimerkiksi rikollisuudelle altistavia tekijöitä, muistin epäluotettavuutta todistajien lausunnoissa ja nähdään, miten vääristyneitä ajatuksia läheisväkivalta voi saada aikaan. Musiikki on uudelleen sovitettuja ja tulkittuja kappaleita eri genreistä. 


Korkman siirtyy saumattomasti asiantuntijaroolista laulajaksi, kun konsertissa kuultavat faktaosuudet nostavat esille mielenkiintoisia ja ajankohtaisia rikoksia ja uutisia aiheesta. 

Julian lisäksi lavalla musisoivat Aki Hauru, Teemu Mattsson, Robi de Godzinsky ja Joakim "Jusu" Berghäll.


Luentokonserttikiertueen aikataulun löydät alta:


Aurora Hentunen Quintet - Little Further

Modernia suomalaista jazzia soittava yhtye julkaisi Second Spring -debyyttialbuminsa keväällä 2018 ja toisen albuminsa Frost elokuussa 2019. Pianisti-säveltäjä Aurora Hentusen lisäksi kokoonpanossa soittavat Joona Kilponen, Ukko Heinosen, Veli-Matti Silanterä sekä Ville Luukkonen. 


Yhtye julkaisee kolmannen albumin Little Further lokakuussa 2024 Eclipse Musicin kautta. Kolmas albumi heijastaa pandemian ja sotien aikaista olotilaa, pakotettua kollektiivista pysähtymistä ja epätietoisuutta tulevasta. Little Further kuitenkin ohjaa lempeästi jatkamaan omaa matkaa ja luottamaan huomiseen. Albumin raidoilla kuullaan tuotettuja ja ohjelmoituja soundeja sekä akustista räjähtävää improvisaatiota. Levyllä lisätunnelmaa tuovat jousisovitukset.


Levynjulkaisukiertueen konsertit löydät alta:



Comments


bottom of page